ظرف سیب زمینی
سیب زمینی سرخ کرده یکی از محبوب ترین فست فود های جهان است که در کشور ما بین کودکان و نوجوانان بسیار محبوب است. با اینکه کلمه ی فرانسه در French Fries آمده اما منشا این خوراکی محبوب به کشور بلژیک بر میگردد. سیب زمینی سرخ کرده در ظرف یکبار مصرف کاغذی، مقوایی، کارتنی و… به صورت مات یا گلاسه و در سایز های بزرگ، کوچک و متوسط تولید میشود.
ویژگیهای ظاهری هر یک از این ظرف سیب زمینی نیز با توجه به در نظر گرفتن نوع آن متفاوت خواهد بود. به عنوان مثال ابعاد، اندازه و حجم ظرف سیب زمینی مکعبی با نمونههای مک دونالدی کاملا متفاوت است. ظرف سیب زمینی معمولا در طرح و رنگهای بسیار متنوعی طراحی و تولید میشوند و دست شما را برای انتخاب باز گذاشتهاند.جنس ظرف سیب زمینی نیز بسته به کیفیت میتواند متنوع باشد؛ ولی معمولا جنس بسیاری از ظرف های سیب زمینی سلفون هستند. همچنین توجه به سبک بودن در طراحی این قبیل ظرف سیب زمینی از اهمیت بالایی برخوردار است. جالب است بدانید نکات بهداشتی و سلامت مصرف کنندگان همواره از نکات مورد توجه برای طراحی این نوع ظرف سیب زمینی بوده است.از آنجایی که ظرف سیب زمینی مستقیما با خوراکی در ارتباط است، از لایههای روغنی برای جلوگیری از جذب روغن به کار گرفته میشود. همچنین توجه به تهویه هوای مناسب ظرف سیب زمینی و حتی نکاتی در خصوص چاپ روی بستهبندی نیز مورد توجه قرار میگیرد.